Direct naar de inhoud van deze pagina

Help jij mee om een podium te geven aan Bredase Helden?

Titel:
Help jij mee om een podium te geven aan Bredase Helden?
Plaats:
Breda
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving
Tijdsbesteding:
eenmalig
Bekeken:
494 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Helden van Breda zoekt iemand voor het heldenteam

Met een enthousiast team van schrijvers en journalisten hebben we in 2018 een boek uitgegeven met 15 levensverhalen van (nog levende) Bredase Helden, geselecteerd uit ruim 100 aanmeldingen. De verhalen over deze onvermoeibare vrijwilligers, die ieder probleem steeds weer het hoofd bieden, zijn stuk voor stuk indrukwekkend en inspirerend. Daardoor is tweederde van het boek 'Goed Volk' verkocht. Dat is fijn want we zijn een ongesubsidieerde stichting.

Hoe gaan we door?
Inmiddels werken we samen met de Bredase Vredesprijs. We gaan met elkaar opnieuw op zoek naar mensen die jaren van hun leven weggeven om zich in te zetten voor mensen die kwetsbaar of onderdrukt zijn. In 2019 wordt er iedere maand een Held van de Maand gekozen. Daarover komt een korter verhaal in een van de Bredase media te staan. Deze verhalen bundelen we en geven we uit in september, tijdens de uitreiking van de bredase Vredesprijs. Ook de winnaar vertelt over zijn/haar moed, doorzettingsvermogen en inspiratiebron.

Wat kun jij doen?
Dit uitgebreide podium kost geld. Hoe we dat bij elkaar krijgen maakt niet uit. We kunnen boeken verkopen, adverteerders benaderen, een drukker zoeken of professionele redacteurs. Dat laatste is erg belangrijk: kwaliteit staat voorop.

Hoeveel tijd kost dat?
Eigenlijk bepaal je dat zelf. In een volledige werkweek kun je heel veel voor elkaar krijgen, dat zou 40 uur per jaar zijn. Minder kan ook. Maar wel graag gebundeld, in een korte periode.

En wat krijg jij?
Je maakt kennis met het ondersteunende team en met de Helden zelf. Die laatste groep bestaat uit fantastische mensen, die heel veel voor anderen over hebben. Leuk om te zien - intrigerend ook want wie doet nu zoiets?
Een Held helpen is meestal heel bevredigend, je wordt zelf ook een beetje een held. Eerlijk is eerlijk: bij ons heldenteam zitten dan ook veel mensen die zelf ook zijn aangemeld en best heldhaftig zijn. Het is een zeer inspirerend team!
Dus…
Vind jij het gezellig om in het heldenteam te werken en wil jij een steentje bijdragen om heldendaden onder het publiek te verspreiden, meld je dan snel aan bij Anita.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Anita is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Anita is eerder via deze website geholpen
Laat Anita weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Present
Geplaatst door:
Profielfoto van Anita
Geplaatst op 02.01.2019
85% profielsterkte

Meer hulpvragen van Anita namens Present

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Ben jij onze Social Media Held? Breda Marketing, communicatie & PR