Direct naar de inhoud van deze pagina

Vacature TEDxBreda teamlid Communicatie

Titel:
Vacature TEDxBreda teamlid Communicatie
Plaats:
Breda
Categorie:
Marketing, communicatie & PR
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
108 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Vacature TEDxBreda teamlid Communicatie
(Social Media – Content creator – PR)
TED (Technology – Entertainment – Design) is een jaarlijkse bijeenkomst en werd voor het eerst gehouden in 1984 in Californië. Met als doel ‘het verspreiden van waardevolle ideeën’ worden sprekers uitgenodigd om in max. 18 minuten een toegankelijke, inspirerende presentatie te geven over een thema, project, onderwerp of iets waarvan zij vinden dat het idee verspreid moet worden.

Als afgeleid evenement bestaat er TEDx, waarbij de X staat voor “independently organized TED event”. TEDx-evenementen worden wereldwijd georganiseerd in diverse plaatsen en vaak met een specifiek thema. Ook in Nederland worden er sinds 2009 op diverse plaatsen TEDx-evenementen georganiseerd, zoals TEDxAmsterdam, TEDxMaastricht en TEDxBreda. TEDxBreda wordt, net als alle andere TEDx-evenementen, 100% door vrijwilligers georganiseerd zonder winstoogmerk.
TEDxBreda Marketing & Communicatieteam

Het TEDxBreda Marketing & Communicatieteam is verantwoordelijk voor alle externe communicatie, en het verspreiden en vergroten van de bekendheid van het merk TEDxBreda. Wij zorgen er als team voor dat heel Breda en omstreken op de hoogte is van alle mooie TEDxBreda evenementen, interessante TEDxTalks en meer. We hebben veel leuke activiteiten op de planning staan en nog meer (te) gekke ideeën waarbij we jouw hulp heel goed kunnen gebruiken.
Wie zoeken wij?
Als aanvulling op het enthousiaste team zijn wij op zoek naar de juiste personen met ervaring die ondersteuning kunnen bieden op het gebied van:
• Social media:
Als echte Social Media kenner zet je onze Social Media platformen (Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Instagram) op de juiste manier in. Je vind het leuk om je kennis en ideeën te delen, posts te maken en de resultaten te analyseren om de volgende posts nóg succesvoller te laten zijn.
• Content creatie
Content is key, zo ook voor TEDxBreda. Wij zoeken een creatieve content creator met een voorliefde voor de Engelse taal. Denk aan het schrijven van blogs, updaten van landingspagina’s op de website en/of het ontwikkelen van enthousiasmerende nieuwsbrieven. De mogelijkheden zijn eindeloos.
• PR
Ben jij een kei in het leggen en onderhouden van contacten met lokale media, het schrijven van persberichten en begeleiden van pers tijdens onze events? Als vrijwilligersorganisatie zijn we in grote mate afhankelijk van free publicity en dus op zoek naar een PR topper die deze taak op zich wil nemen.

Herken jij je in één van bovenstaande omschrijvingen, mail ons!
Wat zoeken we in een TEDxBreda vrijwilliger?
Afgezien van ervaring en een juiste dosis enthousiasme is het fijn als onderstaande kenmerken niet vreemd zijn voor je:
• Sociaal
• Open minded
• Proactief
• Zelfstandig
• Flexibel
• Teamwork
Wat is de tijdsinvestering?
TEDxBreda is een vrijwilligersorganisatie maar dit betekent niet dat je deelname geheel vrijblijvend is. Als team moeten we uiteraard op elkaar kunnen rekenen. Als TEDxBreda vrijwilliger ben je ongeveer een dagdeel / 4 uur per week bezig met de werkzaamheden. Deze tijdsinvestering kent wel pieken en dalen, denk b.v. aan de periode net voor en na het event.
Wat maakt het werk de moeite waard?
Iedereen bij TEDxBreda is vrijwilliger, ook de sprekers, maar dat betekent niet dat er geen vormen van waardering / voordelen zijn:
- Je wordt onderdeel van een enthousiast team dat elkaar helpt om te groeien
- Je krijgt nieuwe inspiratie door de samenwerkingen en kansen die TEDxBreda je biedt
- Je leert veel nieuwe mensen kennen waarmee je je netwerk enorm vergroot
- TEDx is een sterk merk met grote internationale bekendheid, perfect voor je CV
- Je wordt onderdeel van de ‘TEDxBreda-familie’ met regelmatig informele bijeenkomsten zoals borrels etc.
Wil jij het TEDxBreda Marketing & Communicatie team komen versterken?
Plaats dan een reactie bij deze vacature en laat ons weten met welke kennis en ervaring je TEDxBreda kan helpen. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen zodat we alle details kunnen bespreken en eventuele vragen kunnen beantwoorden.
We hopen je snel te ontmoeten!

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Maria is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Maria is eerder via deze website geholpen
Laat Maria weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Aangesloten bij:
organisatie logo TEDxBreda
Geplaatst door:
Profielfoto van Maria
Geplaatst op 10.01.2019
30% profielsterkte

Meer hulpvragen van Maria namens TEDxBreda

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  TEDxBreda - Teamlid Communicatie Breda Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Digitaal & IT
  TEDxBreda externe contacten Breda Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving