Direct naar de inhoud van deze pagina

Bestuurslid communicatie gezocht

Titel:
Bestuurslid communicatie gezocht
Plaats:
Breda
Categorie:
Gezelschap, Marketing, communicatie & PR, Erop uit
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
151 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

De vrijwilligers van Zonnebloemafdeling de Heuvel- Tuinzigt zorgen ervoor mensen dat met een fysieke beperking regelmatig bezoek krijgen en organiseren activiteiten voor mensen die zonder hulp minder vanzelfsprekend naar buiten kunnen.  

Om mensen te attenderen op de mogelijkheid om vrijwilliger, deelnemer of donateur van de Zonnebloem te worden is het belangrijk dat mensen regelmatig over de Zonnebloem lezen of horen. De website bijhouden, zorgen dat er poster of folders liggen op diverse plaatsen of stukjes schrijven voor de krant zijn voorbeelden die horen bij de werkzaamheden van een bestuurslid communicatie.  

De Zonnebloemafdeling de Heuvel-Tuinzigt zoekt een enthousiaste vrijwilliger die de taak ‘communicatie’ binnen het bestuur op wil pakken. Bestuurlijke ervaring is niet persé noodzakelijk, dat je sociaal vaardig bent en handig bent met de computer vinden we belangrijker. De Zonnebloem heeft landelijke formats voor bijv. de website, posters en persberichten om je daarbij te ondersteunen. Naast deze werkzaamheden voer je overleg met de andere bestuursleden om samen de zorgen dat het Zonnebloemwerk bij afdeling de Heuvel-Tuinzigt op een goede manier georganiseerd wordt.  

Mooie momenten 
Vrijwilligers van de Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. In de afdeling de Heuvel-Tuinzigt zetten zich momenteel een 20-tal vrijwilligers hiervoor in en zijn ze betekenisvol voor 65 deelnemers. Met de overige bestuursleden zorg je samen voor de organisatie van activiteiten, de ondersteuning van de vrijwilligers en het uitvoeren en uitdragen van het beleid. 

Voldoening 
Als bestuurslid communicatie draag je bij aan het mooie werk dat de Zonnebloem verricht. Het bestuurswerk is niet alleen heel zinvol, het geeft ook veel voldoening. 

 Kom jij ons versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Natalie. We maken graag kennis met je!

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Natalie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Natalie is eerder via deze website geholpen
Laat Natalie weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Zonnebloem
Geplaatst door:
Profielfoto van Natalie
Geplaatst op 24.02.2019
65% profielsterkte

Meer hulpvragen van Natalie namens De Zonnebloem

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Penningmeester voor Zonnebloemafdeling de Heuvel - Tuinzigt Breda Gezelschap, Erop uit, Financieel & juridisch
  Secretaris Zonnebloemafdeling Breda-Oost Breda Gezelschap, Bestuur & strategie, Erop uit
  Activiteiten organiseren voor de Zonnebloem Breda Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Erop uit