Jamie - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 23 mei 2019

Plaats:
Breda Noord (Breda)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Poppodium Phoenix is een stichting die jongeren helpt door middel van muziek. We bieden ze kansen, een ontmoetingsplek, ontspanning en ondersteuning. Sinds september 2018 zijn wij officieel geopend. Een gloednieuw poppodium gericht op talentontwikkeling in de creatieve wijk de Belcrum in Breda. Bij ons vinden veel verschillende soorten evenementen en activiteiten plaats, van concerten tot kledingbeurzen en bandworkshops tot chillmiddagen. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers!

Poppodium Phoenix werkt met vrijwilligers om op deze manier meer personen de kans te bieden om zichzelf te ontwikkelen in een inspirerende, informele omgeving. Vrijwilligers doen dit werk niet vanuit een winstoogmerk, maar vanuit het hart. Dit maakt het werk puur en draagt eraan bij dat we als social enterprise onze maatschappelijke doelen niet voorbijstreven aan commerciële doelen. Wij bieden onze vrijwilligers graag uitdaging en steun om op deze manier bij te dragen aan de empowerment van onze vrijwilligers. Samen kijken we graag waar jij binnen onze organisatie het best tot je recht kunt komen.
Mijn ervaring:
Je kunt bij ons ervaring opdoen in licht- en geluidstechniek, evenementenorganisatie, evenementenondersteuning, communicatie & marketing, financiën en het organiseren van jongerenactiviteiten. Poppodium Phoenix is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Jamie is eerder via deze website geholpen
 • Jamie heeft 1 aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Karin

  Aanbeveling van: Karin

  Ontvangen op: 02-06-2019
  We hebben 7 juni onze eerste afspraak. Maar hij lijk me een heel leuk en enthousiast.
Jamie
100% profielsterkte

Aangesloten bij: