Johan - Hulpaanbieder

Lid sinds: 17 okt. 2022

Plaats:
Breda noord (Breda)
Even voorstellen:
Ik ben 60-plus en op dit moment zonder betaalde baan. Ik vind het belangrijk om actief te blijven én om deel te nemen aan de maatschappij. Bovendien is helpen iets wat ik altijd al graag deed, maar dan wel bij de dingen die bij me passen.

Doordat ik een hele brede belangstelling heb, heb ik echt van alles en nog wat gedaan. Om maar wat te noemen: ik heb een coachingsopleiding en NLP-opleiding gedaan, maar ik ben ook internationaal chauffeur geweest. Heb bij de Boerenbond gewerkt én bij de AMRO-bank. Dat maakt me dan ook zeer breed inzetbaar.

Voor Zorg voor elkaar Breda doe ik daarnaast al een aantal jaren redactiewerk: ik redigeer, corrigeer en herschrijf artikelen, brieven e.d. Tevens heb ik daar een jaar of drie het redactieteam begeleid als eindredacteur. Hier heb ik me gespecialiseerd in het schrijven voor laaggeletterden, omdat we met name voor die doelgroep schreven. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een boekje: De Schrijfwijzer, begrijpelijk schrijven voor iedereen (https://lnkd.in/eJn6tgST) en een korte cursus.

Verder doe ik af en toe wat voor organisaties zoals De Zonnebloem en Stichting Wereldhonden.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op MOOIWERK Breda
  • Johan heeft eerder via deze website geholpen

Profielfoto van Johan

Aanbod van Johan

Johan

Ik ben 60-plus en heb geen betaalde baan meer. Ik vind het belangrijk om actief te blijven én om deel te nemen aan de maatschappij....

Johan
75% profielsterkte