Direct naar de inhoud van deze pagina

Els - Hulpaanbieder

Lid sinds: 29 februari 2016

Plaats:
Breda
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
De afgelopen 7 jaar bevond ik mij in de wondere wereld van de Retail waar mijn laatste functie werd benoemd als: Ass. Storemanager, wat betekend dat ik mensen adviseerde over het wel en wee van hun achterwerk in kleding ;). Door de jaren heen heb ik ook veel ervaring met onder andere: hoe het benaderen van klanten, het stellen van de juiste vragen, opstellen van planningen | targets en de realisatie hiervan.
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen, hun gedrag en hoe communicatie werkt, evenals de drang om dingen te verbeteren | ontwikkelen stelde ik mezelf de vraag, studeren of gewoon maar ergens beginnen om zo de communicatiewereld te onderzoeken? Het werd het laatste. Doordat ik graag mooie momenten vastleg - ook wel fotografie - kwam ik terecht in het communicatieteam van BredaPhoto.

Bij BredaPhoto heb ik als (vrijwillig)Junior Projectmanager een aantal projecten begeleid waaronder:
- vernieuwen van het BredaPhoto Festival coupon boekje(ondernemers benaderen en warm maken, het uitwerken van de advertenties zoals tekstverwerken en opmaak met een grafisch vormgever, het onderhouden van klantencontact voor, tijdens en na het proces).
- het bedenken | ontwikkelen en introduceren van een speciaal voor BP gebrouwen biertje: de BRACK(e) Kip
- het concept BredaPhoto store leven inblazen (inkoop, bedenken store concept, Visual Merchandising, opstellen planning & targets, inspelen op actualiteiten en in kaart brengen omzetresultaten).

Ik ben op zoek naar een functie waarin ik onder andere:

- ondernemend en commercieel kan zijn
- ondersteunend ben bij verkoop- en marketingacties
- een schakel ben, intern en extern
- grotendeels zelfstandig kan werken
- op korte termijn concrete resultaten kan zien
- werk heb wat veelzijdig is
- mezelf kan ontwikkelen
- creatief mag denken
- klanten kan adviseren ( advies op maat)
Door mijn ervaring in de Retail, de projecten voor BredaPhoto, gecombineerd met de kwaliteiten waarover ik beschik – creatief denken, ondernemend en een aanpakker - ben ik ervan overtuigd dat ik een aanwinst kan zijn.

Ik wil graag (meer) ervaring opdoen in de communicatie, ook omdat ik nog zoekende ben in welke functie ik mij het beste kan vinden. Uiteindelijk zou ik graag verder willen als brand-manager/ project manager / marketing manager.
Mijn ervaring:
Zie linkedIn: https://nl.linkedin.com/in/els-frentrop-a12b1685

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
 • Els heeft eerder via deze website geholpen
 • Els is geregistreerd met LinkedIn
 • Els heeft 1 bedankje ontvangen

 • Profielfoto van Tino

  Bedankje van: Tino

  Ontvangen op: 05-02-2019
  Els, je hebt ons zo goed geholpen bij BredaPhoto! Je hebt echt veel werk aangenomen en dat met verve gedaan. Het is ook fijn hoe je dat voor elkaar kreeg, namelijk zelfstandig, flexibel en pro-actief. Hartstikke bedankt voor de tijd en energie die je in het festival hebt gestoken en alle succes met een nieuwe uitdaging!
Els
100% profielsterkte