Direct naar de inhoud van deze pagina

Sabrina - Hulpaanbieder

Lid sinds: 6 juni 2017

Plaats:
Breda
Even voorstellen:
Hallo allemaal, mijn naam is Sabrina, een jong uitziende vrouw van 30 jaar lentes jong uit Breda.Ik ben spontaan, enthousiast, sociaal, meelevend, openminded, betrouwbaar, vrolijk, vriendelijk,humor,eerlijk, gevoelig,creatief,vredelievend,sympathiek, toegewijd, belangstellend,secuur,empathie,behulpzaam, lief,en ik heb een vlotte babbel.
De reden waarom ik me hier heb ingeschreven is omdat: ik ben een Wajonger en momenteel ga ik door middel van vrijwilligerswerk dat opstapje nemen om weer in de maatschappij te staan na 5 jaar maximaal thuis te zitten. Dit is voor mij een grote stap. Ik vind dit ook spannend en ben zeker trots dat ik nu zover ben.

Het lijkt me leuk om samen wat te gaan ondernemen bijvoorbeeld: wandelen of gezellig winkelen, samen koken, helpen met boodschappen "zoals hier boven vermeld staat bij categorie" Het geeft mij voldoening om te kunnen bijdragen in de maatschappij.

Ik heb vele interesses, en een paar daarvan zijn creatief bezig zijn, psychologie, spiritualiteit, muziek ,natuur, huisdieren, gamen.

Ik zou zeggen spreekt je mijn profiel aan? stuur me dan gerust een berichtje dan kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Groetjes Sabrina.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Sabrina heeft eerder via deze website geholpen

Sabrina
60% profielsterkte